onsdag 22 oktober 2014

Prov som orsakar fysisk ohälsa

Simprovet gick bra igår. Precis som förra året fick jag jätteont i mitt knäparti och hade nära till tårarna. Men denna gången bet jag ihop och simmade klart ändå. För detta var ju sista gången. Så skönt. (Har btw haft jätteont i mitt knä idag och funderar på att skriva skolstyrelsen en mycket argt och utförligt klagobrev. Det känns rätt...)

Att hala sig upp på ett "isflak" och öva på att rädda ett par liv eller två gick som en dans. En kort stund senare, efter att vi ätit på Donken och fått livsråd från en alkis, åkte vi hem, trötta med uttorkade ögon från allt klor. På kvällen var jag med Benjamin en stund och vi träffade Isac och Willy en stund också.

Idag när vi kom till skolan tvingades vi socialisera med brittiska människor. Det var stelt och allmänt jobbigt. Jag behövde som tur var knappt prata, då en ängel klasskamrat tog på sig ansvaret för att föra de flesta konversationerna.

Efter skolan blev det lite plugg. Lägg gärna betoningen på lite, för jag har pluggat pinsamt dåligt idag. Fattar ej hur jag klarat mig igenom skolan hittills, för detta är typ andra provet för terminen (!!???) och jag är redan fett skoltrött och omotiverad. Haha, och lat.

När jag kände mig relativt astrött på skiten åktejag till Benjamin en stund. Sedan skulle han träna men vi sågs en stund efter det också. Mysigt! Särskilt med tanke på att vi inte tänkt ses idag.

Imorgon har vi sovmorgon, sen prov. Får se hur det går. Hoppas och ber att det är lätt så jag klarar mig bättre än förväntat. (från min sida, läraren tror jag är engagerad) Haha.

Puss! ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar