onsdag 26 augusti 2015

Shoppingrunda

Hej! Idag mår jag som vanligt igen. Skönt! Hajken hade tydligen blivit inställd igår, förmodligen pga att det regnade för mycket, så jag är ledig idag! Imorgon kommer jag också vara ledig. Vi har studiedag då egentligen, men jag har redan gjort läxan så jag har inget mer att tänka på då.

Just nu är jag påväg hem. Jag har varit i stan och letat höstkläder. Det blev inte så mycket saker som jag hoppats på, men det behöver ju inte betyda att plånboken inte blir tunnare, eller hur? Haha. Jag funderade på att möta upp några klasskompisar när jag var färdig i affärerna, men när jag väl var klar orkade jag inte. Så nu ska jag hem, äta, dricka kaffe med mor min och fota mina fynd!

Jag köpte en kappa som jag tänkte ha nu i höst, till vardags. Den är lång och ganska tunn, svart med ett skärp i midjan. Jag tänkte egentligen inte köpa en svart, men jag gillade den modellen, så det fick bli så! 

Sen köpte jag en bh, en sådan med byglar men som ändå är i tyg. (Själva kuporna typ) Lite svårt att förklara, haha. Den var bekväm och billig, så jag köpte den, trots att den var lite ful-snygg. Ska dock försöka klippa bort en detalj jag stör mig på lite när jag kommer hem.

Det sista jag köpte var en långärmad, kort, svart tröja, med sådana "ränder" i tyget. Har verkligen fastnat för kläder i den stilen! Och på tal om det är jag chockad att jag faktiskt tycker om de 70-tals inspirerade kläderna som är moderna nu. Aldrig senapsgult, men det finns inte mycket förutom det jag inte skulle köpa om jag bara hade pengar till det! 

Tanken var att jag skulle ha med mig ett par skor och ett par jeans hem också, men det får bli en annan dag! Bilder kommer senare! 

Puss! ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar