tisdag 8 september 2015

Gult

Hej!
Det är tisdag och en ny vecka är igång. Dagen idag har varit helt okej, vi började tidigare än övriga dagar pga klasstid på morgonen, men lektionen efter det blev inställd så vi fick två lediga timmar innan lunchen. På den tiden åkte den större delen av oss in till stan, tog en glass och lekte runt på H&Ms herravdelning, där man bland annat kunde finna en komplett outfit i senapsgult för 500kr totalt. Ganska spännande kan man tycka, om inte såg det i alla fall spännande ut!
Ikväll är det egentligen nollning och insparksfest för (ettorna på- ) vår skola, men jag ska inte gå på det (av lite olika anledningar), så efter skolan mötte jag upp Benjamin, istället för att åka hem. 

Vi drog till centrum och kollade lite efter huvudbonader av olika slag, men hittade tyvärr ingenting. Vi åt även FANTASTISK tex-mex-isch buffé med tacos, massa olika pizzor, kycklingvingar mm. Det var jättegott och vi blev proppmätta! Härligt!

Nu är vi precis hemkomna (hos Benjamin) och gosar med hunden. Vi ska sova här inatt och imorgon när Benjamin åker till skolan ska jag åka hem, dels för att plugga (välbehövt denna vecka), men även för att jag har klipptid på morgonen! Ska bli skönt med lite uppfräschning!

Puss! ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar