lördag 27 juni 2015

Bråvalla

26/6-15

För fyra månader sedan fyllde Benjamin år. Då fick han en Bråvalla-biljett av mig i present och vi började båda se fram emot att se Wu-tang spela där i juni. För några dagar blev jag sjuk och hoppades verkligen att jag ändå skulle kunna åka. Som tur var blev jag frisk fort och resan blev av!
Igår morse hoppade jag, Benjamin och mamma in i bilen och började åka mot Norrköping. Vi var trötta, men det kändes inte som resan tog så lång tid. Väl framme packade vi in grejerna på boendet och så, innan vi åkte in till stan och åt sushi, för att sedan åka mot festivalen. 

Mamma släppte av oss vid ingången där vi fixade armband för att sedan börja en liten upptäcksfärd runt området. Där fanns ett tivoli, marknadsstånd, festivaltröjor, bandtröjor, massa olika stationer med mat, dryck och sånt, en klättervägg, scener och lite annat.

Egentligen var det ju Wu-tang som lockade oss dit, men vi tittade på andra, lite mindre artister också. De var väldigt duktiga de med! Efter att vi hängt på området och kollat på några uppträdanden, ätit lite mat och godis, gjort misslyckade försök att vinna saker med gripklo och givetvis, en tagit en tripp till bajamajorna, var det dags. Klockan var halv sju och Wu-tang körde igång. 

Det var magiskt. Trots att inte alla medlemmar var där, var det är jättestor upplevelse. De var grymt bra live, fick med sig publiken och körde många av mina favoritlåtar. Jättekul!

Efter konserten köpte jag en tröja som jag fick signerad av Street life, som jag även tog en bild med. Jag såg inte de andra, men jag var ändå helt skakis efter allt. Det kändes så overkligt att få se dem man lyssnat på så mycket, som är bland ens allra största favoriter, spela live. Det var galet. 

Festivalen fortsatte givetvis med andra artister, men vi kände oss rätt nöjda. Det hade varit kul att se Robbie Williams också, men vi hade fått vänta så länge ifall vi skulle göra det, så vi skippade det. 
Mamma kom och hämtade oss på kvällen någon gång och vi åt på Max innan vi drog till boendet, där vi lade oss rätt tidigt och sov hur gott som helst. 

Det var en jättebra dag/kväll och jag är så himla glad att jag fick chansen att uppleva det jag gjorde, särskilt tillsammans med Benjamin. Det var grymt. 
Puss! ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar