fredag 6 april 2018

Hello sunshine!

Nej, vilken härlig dag vi fick! Solen skiner, himlen är blå, det är helt enkelt perfekt latte-på-uteserverings-väder! Självklart tog jag, tillsammans med mor och syster, tillfället i akt och åt café-lunch i den tidiga vårens ära, och efter det slängde jag iväg en bokning för ett Stockholmshotell för helgen i sommar då jag tillsammans med Olivia ska se Beyoncé och Jay-Z. Väldigt roligt!

Det är lov, och jag tycks därmed ha ingått något slags mentalt vakuum-tillstånd, jag har otroligt många och stora ambitioner men att orka genomföra någonting har blivit en kamp. I ärlighetens namn har jag främst spenderat de senaste dagarna framför en skräm eller en annan, med Youtube, Netflix eller gammal hederlig blu-ray-film! Förutom det har jag även tagit en sväng på stadens torg och ett biobesök med min själsfrände och högra hand, Emelie. Jag har även haft en liten photoshoot med vänner och jobbat några timmar. Nu när jag tänker efter kanske jag inte alls tynat bort på soffan hela lovet. Klapp på axeln för det!Viktigt: 
Som jag berättat tidigare har det blivit lite komplicerat att blogga här på Blogspot/Blogger, sedan portalens app slutade fungera ihop med Apples uppdateringar. Därför har jag nu efter en tids försök att anpassa mig, bestämt mig för att flytta bloggen. Den här bloggen kommer att finnas kvar efter att den flyttats, men uppdateringar kommer göras på den nya adressen. Jag kommer numera att blogga via portalen nouw, så häng gärna med mig dit!

Just nu är det lite problem med att importera den här bloggen, men det är förhoppningsvis löst snart! Nya bloggen: https://nouw.com/natashaml

Kod för att importera min blogg till Nouw: 9133838048

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar