onsdag 28 januari 2015

Rymdobservatorium


Idag var vi på studiebesök på Onsala rymdobservatorium med klassen. Vi åkte tidigt (samling 07.30) det var en ganska lång resa dit, som avslutades med lite mindre än en halvmils promenad i motvind och iskallt regn. Det var fruktansvärt och de som jobbade på observatoriet tappade hakan när vi berättade att vi gått dit. Som tur var hade de en minibuss, som de körde oss till busshållplatsen med efter besöket.
Det fanns massor av sådana här söta hälsningar på en vägg där.

Själva vistelsen där var inte så rolig, men ändå helt okej. Vi kollade runt lite tillsammans med guide, men var inte där allt för länge. Alla vara trötta och blöta, sura över att ha behövt gå i onödan osv, så det var ganska segt. Jag och några andra tog en tidigare buss hem, eftersom vi kom till busshållplatsen med minibussens runda 2 av 3. Jag kom hem vid 16-17 någon gång och var riktigt trött.

Skulle egentligen varit med Benjamin idag, men det blev inte så för han skulle till sin mamma. Därför har jag inte gjort så mycket sen jag kom hem. Ska käka lite och sen bara somna ramför en film eller något nu teror jag. Är äckligt trött.

Puss! ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar