tisdag 13 mars 2018

Keeping up

Förlåt att jag inte tittat in här på ett tag, det har minst sagt varit ett par stressiga veckor för min del, på gott och ont. Faktum är att jag idag tagit en mental-health-day, det vill säga en lugn dag för att slänga en kudde mot väggen ungefär. Hoppas att den fastnade.
Förra veckan hade jag fysikprov, resultatet blev bra med tanke på hur provet gick (jag hann inte skriva klart det), jag hade också en del småsaker att få klart, men framförallt var jag tvungen att hoppa på mitt enorma svenskaprojekt, ett projekt som jag kom igång med tisdagen provet var över, då jag satt uppe sent och skrev tills min rygg och nacke lyckades protestera högt nog för att jag skulle gå och lägga mig. Onsdagen och söndagen spenderades i samma tecken, även om jag unnade mig att träffa Benjamin en stund på söndag eftermiddag. Kvällarna däremellan blev, trots att jag inte skrev på arbetet, också sena:

  • fredagen var det 100-dagars-fest, vilket innebar att jag när jag kom hem hoppade i mina partybyxor och en rosa glitter-topp och begav mig till en liten sammankomst (förfest) som hölls hos Emma. Där träffades vi, några tjejer från klassen, för lite partyspel och småprat, innan vi begav oss till Trädgår´n där festen hölls. Festen i sig var i ärlighetens namn inte lika fabulös som hänget innan, men så är det ju ofta, jag är i allmänhet ett mycket större fan av hemmafester och dylikt. Jag kan säga att festen var en bra upplevelse, men att det var alldeles för mycket folk där för mitt tycke (jag tror att det var hela fem skolor som hade slagit sig samman för detta brakkalas). Hem kom jag runt halv fem, tack vare min fantastiska vän Marcus, en trevlig herre med både bil, körkort och tydligen filantropiska tendenser! 

  • Under lördagen test-jobbade jag på en arbetsplats jag sökt sommarjobb på, vilket både gick bra och var roligt. Idag är det tisdag, även om jag under dagen haft både onsdags- och fredagskänslor. Några särskilda planer för veckans vardagar har jag inte, förutom att plugga tills jag når bristningsgränsen. På fredag är det inlämning och muntlig redovisning i svenskan (otroligt skönt att äntligen kunna släppa detta projekt som hängt över mig sedan innan jul), samt salskrivning i engelskan. Som ni säkert förstår kan man inte göra något sådant utan vetskapen om att man har en morot framför sig, så därför kommer både fredag och (antagligen) lördag kväll spenderas i festens tecken. Jag vet inte hur ni känner men jag personligen föredrar att låta svetten lacka på dansgolvet snarare än framför datorn till följd av att man skrivit tills man gått sönder. Hoppas att helgen bjuder på massor av lycka för det lär behövas inför vecka tolv, uppföljaren till denna vecka, som vi inom klassen även valt att benämna som “Hell Week”. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar