onsdag 9 augusti 2017

Grekland, dag 2

Natten var varm, otroligt varm. Det var så varmt att jag och Amanda (som delar på en dubbelsäng) fick flytta ut bäddmadrassen från sängen till golvet i vardagsrummet där vi spenderade natten under AC:n. På morgonen gick vi upp allesammans och promenerade till bargatan där vi lyckades lokalisera en super market. Snart därpå var frukost inhandlad och förtärd på balkongen: bröd, yoghurt, juice, vatten (som frysts en aning) och några äckliga flingor fick vi tag i!

Efter frukosten drog vi på oss våra badkläder, sandaler och saronger, hängde strandväskorna över axlarna och begav oss mot stranden Laganas Beach. På vägen köpte vi strandtennis men efter några användningar hade Emelie redan knäckt ett rack. Stranden var fin, vattnet var fint, vi fick solstolar nära havet och badade mycket. Det var även väldigt fint väder: varmt och soligt med en svag bris! 



Efter några timmar på stranden åt vi lunch på stället vi använt solstolar från (man fick låna dem gratis om man köpte något men restaurangen var genuint tilltalande) och återvände sedan till stranden för mer sol och bad. 



Efter att ha sminkat oss och klätt upp oss en aning valsade vi ut i den tidiga kvällen, det var riktigt varmt men plötsligt mer uthärdligt. Vi åt en fantastiskt god middag på en balkong med havsutsikt som låg på stranden. Vi åt alla pasta, jag tog spagetti med skaldjur och grädde och vi åt medan solen gick ner över havet. Fantastiskt! 

Efter att restaurangen bjudit oss på gratis cocktails drog vi hem och satte oss på balkongen. Efter det gick vi ut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar