söndag 18 september 2016

Firade 2 år, på Liseberg!

Veckan som väntar kommer föra med sig mycket stress och press, men under lugnet före stormen är det helt okej att göra något kul och inte tänka på sådant. - Igår var jag t.ex på Liseberg!

Jag och Benjamin åkte in till Liseberg ganska tidigt igår, för att fira att vi nu spenderat två år tillsammans. Det var jättemysigt och kul!

Vi började med att åka några av favoritattraktionerna och under dagen hann vi (till viss del tack vare quickpass) med många fler! Sedan blev vi hungriga och slog oss ned på Hamnkrogens uteservering och deras fantastiska skaldjurssoppa, som jag inte ätit på flera år. 
Glada och kanske lite för mätta begav vi oss mot spelhuset där vi spelade lite olika spel, t.ex. ett slags Tv-spel där man sköt anfallande dinosaurier, skicklighetsspel och lite lyckohjul på vägen dit såklart! Efter det blev det mer åk och allt var frid och fröjd fram tills en attraktion (AtmosFear) typ gick sönder precis innan vi skulle gå på, som tur var överlevde vi åkturen ändå. - Sedan var allt frid och fröjd igen. 
Vi hade en väldig tur med vädret! Det var soligt och ganska varmt, men inte så att man storknade i köerna. Precis lagom! Här nedan ser ni lite bilder från när vi tog en Churro(s)-paus i solen, väldigt gott tyckte vi! 
Kristallsalongen 

Efter slush- och polkagrisshopping, ett besök i Kristallsalongen, samt några slutgiltiga chansningar på lyckohjulsvinst, åkte vi hem: lite fattigare, lite gladare, väldigt trötta, i sällskap av en jättesöt älg som Benjamin vann till mig! Det var en jättebra dag och efter att ha ätit supergod hemmagjord glass (som det bjöds på hemma så fort vi klev genom dörren) somnade jag med ett leende på läpparna! 

Puss! ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar