torsdag 2 juni 2016

Utsparksfest och student

Hej hej! Nu är jag på bussen och ska hem och landa ett par timmar innan jag ska till Gustav och Axels studentmottagning. Jag är ledig idag eftersom jag skulle på deras student. Jag har nyss varit på utspringet, som var bra, trots att jag knappt såg något bakom alla människor. Jag fick åtminstone träffa dem ordentligt efteråt och dela ut de söta små aporna med studenthattar jag köpt (till Axel, Gustav och Joel)! Innan jag begav mig till studenten gick jag runt i stan och höll på att smälla av. Det var så himla varmt och kvavt! Som tur var överlevde jag (men det var på håret). 
Axel // De tre små aporna


Imorse vaknade jag relativt tidigt (för att vara ledig) hos Linnea, där jag sov inatt. Vi var på utsparksfest igår och åkte hem ihop. Festen var lyckad tycker jag! Vi kom dit vid halv tio och dansade hela kvällen. Det var tre skolor där och tema 90-tal, så stället kryllade av folk i bandanas, magtröjor, fluffiga jeans och spacebuns. Underbart! Tyvärr fanns det ingen eventfotograf där, och jag tog inte så mycket (bra) bilder, MEN huvudsaken är ju att ha roligt och det hade jag verkligen! 

På bilderna: Alice, Linnea och jag innan vi gick in// Simon, jag och Linnea// Elias med efterlängtad Sprite efter vår vallfärd till 7-eleven// Biljett// Jag i denim x2, spagetti straps och choker, spot on haha!

Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar