lördag 24 december 2016

God jul!

Hej på er, och god jul! Jag har varit vaken sedan tidigt imorse och är redan redo att ta bort sminket och krypa till sängs, men lite längre ska jag nog stanna uppe! Som sagt var steg jag upp tidigt och morgonen började med att vi firade pappa (som fyller år idag), kikade i julstrumporna och öppnade våra sista kalenderpaket. Efter det blev det en stor och god frukost och kopp efter kopp med kaffe! 

Den största delen av dagen spenderade jag framför TV:n, först i sällskap av mamma och mitt smink framför Polarexpressen, och sedan framför Kalle Ankas jul såklart! Sedan blev det julbord och eftersom vi bara firade hemma med familjen och farmor idag, behövde vi inte anpassa oss efter andra genom att köpa massa äckliga saker att ställa fram (t.ex. sill, Janssons frestelse och lutfisk), istället blev det skaldjur. Julbordet hade alltså allt man kunnat önska: julskinka, revbensspjäll och hemmagjorda köttbullar, såväl som räkor och kräftor mm! Det var riktigt gott!

Många koppar glögg och en tänd brasa senare var det dags för julklappsutdelning. Alla var nöjda och glada, och kanske var jag nöjdast och gladast. Jag fick allt från smink till böcker, så att jag kan vara vacker både på in- och utsidan! ;) Sist men inte minst blev det Ris á la Malta, pepparkakor med ädelost och sällskapsspel, sedan tror jag att vi alla kände oss ganska färdiga haha! Det bör också nämnas att jag vann spelet, stort

Ack, så änglalik man kan vara, framför granen med en julbock!
Min julafton har alltså varit traditionell (till skillnad från förra året då jag spenderade den på en strandpromenad i Fort Lauderdale) och mysig! Jag är jättenöjd med allt dagen har bringat, men jag är också helt slut, så om en liten stund ska jag ta och krypa till kojs, kanske framför ett avsnitt eller två av RuPaul's Drag Race som jag började kolla på igår!

Puss! ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar