fredag 28 juli 2017

Universeum

Igår hade jag en körlektion, det var inte kul. Efter lektionen blev dagen dock, till min stora glädje, successivt bättre! Trots en del problem som dök upp under morgonen blev dagens bästa planer av: ett par timmar efter körlektionen och en lunch med mamma gick jag, Benjamin och Eric in genom dörrarna till Universeum. 

Vi hade en jättemysig dag där vi gick runt hela stället och kollade på djuren, svettades halvt ihjäl i regnskogen, testade på lite olika grejer på de olika teknikavdelningarna, och tog en fika (snarare påfyllning av vätska efter besöket i regnskogen) på takterrassen. Jag tror alla kände sig nöjda med dagen, det enda tråkiga var nog att vi missade aporna (som tydligen går och lägger sig klockan fyra), men det fanns ju mycket annat att se och sysselsätta sig med så det var inte hela världen!
När jag kom hem på kvällen var jag helt slut, ben och fötter hade börjat skrika efter vila för längesen och ögonlocken kändes tunga, därför var det perfekt med en hemmakväll med film (Kong - Skull Island) och god mat!

Puss! ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar